Flere og flere skifter over til e-cigaretter

Home  >>  Artikler  >>  Flere og flere skifter over til e-cigaretter

Flere og flere skifter over til e-cigaretter

On juli 28, 2014, Posted by , In Artikler, With No Comments

Flere og dansker vælger at skifte over til e-cigaretter og med god grund. Rygeloven blev skærpet i Danmark for nogle år siden, dette gjaldt dog ikke for de nye e-cigaretter. Hvor det nu er forbudt at ryge på offentlige arbejdsplader, uddannelsesintuitioner, busser, toge, er det stadig tilladt at ryge på e-cigaretter.

E-cigaretter er ikke kun en fordel fordi at man må ryge på dem alle steder. Man kan også få en mere personlige rygeoplevelse. De fleste e-cigaretter tillader at man ændrer på hvor meget ”røg” eller damp de frigiver og dermed også styrken på røgen. Det kombineret med at man selv kan vælge hvilken væske man ønsker gør til et mere personligt valg en den traditionelle cigaretter.

E-cigaretter er også betydeligt billigere at bruge i det daglige end traditionelle cigaretter. Man kan købe en billig udgave og væske til flere måneder for prisen af en enkelt karton cigaretter. Herefter koster væsken det samme som et par pakker cigaretter og holder typisk, afhængigt af forbruget, til en måned eller mere. Ud over prisen og smagen er e-cigaretter ifølge de nyeste forskningsresultater betydeligt sundere end cigaretter, da der ikke foregår en decideret forbrændingsproces samt det faktum at de ikke indeholder nogle af de flere tusind tilsætningsstoffer som almindelige cigaretter gør.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.