Engangsknald

Home  >>  Artikler  >>  Engangsknald

Engangsknald

On april 20, 2014, Posted by , In Artikler, With No Comments

I gamle dage, var engangsknald noget, der var ildeset. Det var ikke blot ildeset, det var også decideret unaturligt. I det moderne samfund, hvor tolerancen har fundet indpas, er det ikke længere så unaturligt. Mange mennesker ser det i dag som noget stærkt, at være i gang med en masse uforpligtende forhold – man er ikke længere billig, bare fordi man har et engangsforhold.

Engangsknald – og kvinder

Det er dog ikke alle, der har det lige nemt ved det nye moderne tolerante samfund. Der er nemlig forskning der viser, at kvinder har det sværere ved engangsknald, end mænd har og derfor fortryder kvinder ofte deres engangsknald. Når kvinder har været i gang med et engangsknald, så føler de sig i højere grad brugt, end de føler tilfredsstillelse. Mænd har en helt anden tilgang til det, og er ofte bare tilfredse med, at få taget trykket.

Dybt bagved disse holdninger til engangsknald kan der ligge noget biologi. Hvor mænd føler, at de er sat i verden for at sprede sæd, så føler kvinder, at de skal bygge rede. Det er altså oldgamle evolutionære forhold, der holder kvinden fra at nye engangsknaldet på samme måde som manden. Ikke desto mindre er det en tendens, der ikke er til at stoppe, og mon ikke med tiden, at kvinder kan lære at sætte pris på engangsknald.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *