Mini-zoo

Home  >>  Gode råd  >>  Mini-zoo

Mini-zoo

On april 20, 2014, Posted by , In Gode råd, With No Comments

Ferien står for døren. Så der skal planlægges aktiviteter for ungerne, som de også synes er spændende og interessante. Men hvad i al verden skal man finde på?

Hvis ungerne er vilde med dyr, så kan en tur i zoologisk Have være en dyr fornøjelse, hvis hele familien skal afsted. Et rigtig godt alternativ kan være en tur i mini-zoo. Her er der en samling af mere almindelige dyr og husdyr. Såsom f.eks. heste, kaniner, hunde, katte, hamstre osv. Men med lidt held, så kan man også finde sjældnere dyr i en mini-zoo. Variationen af dyr kan variere meget fra mini-zoo til mini-zoo. Men det du altid kan være sikker på, er at få en god og hyggelig dag sammen med hele familien. I har mulighed for at medbringe egen mad eller købe jer lidt lækkerier i mini-zooens kiosker og måske også et cafeteria.

Børnene kan få rigtig meget ud af en mini-zoo og, det er som oftest også muligt at komme helt tæt på dyrene i en mini-zoo. Børnene kan klappe kaninerne eller blive trukket en lille tur på hesteryg. Med masser af spændende aktiviteter for hele familien er I sikre på at få en spændende og hyggelig dag.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *